ВИЕ СТЕ ДОБИТНИК на ВАУЧЕР од 500 Евра од Hyundai Makedonija!

32 Flares 32 Flares ×

Почитувани,

ВЕ ИЗВЕСТУВАМЕ дека СТЕ ДОБИТНИК НА ВАУЧЕР од 500 ЕВРА од HYUNDAI Македонија!

  •  ВАУЧЕРОТ може да се искористи при купување на НОВ HYUNDAI i30!
  •  ВАУЧЕРОТ Важи ДОЖИВОТНО!
  •  ВАУЧЕРОТ МОЖЕ ДА ГО ИСКОРИСТИ И БИЛО КОЈ ОД ВАШАТА ФАМИЛИЈА!
ПОВЕЛЕТЕ да си го ПОДИГНЕТЕ ВАУЧЕРОТ во САЛОНОТ НА Hyundai (Кореа Ауто Трејд) во Скопје и Битола како и кај сите останати дилерски центри низ Македонија!
РАБОТИМЕ И ДЕНЕС – САБОТА 11 Maj!

ПОГЛЕДНЕТЕ ТУКА КАДЕ СЕ НАШИТЕ САЛОНИ И ПРОДАЖНИ ЦЕНТРИ ВО МАКЕДОНИЈА:
http://www.hyundai.com/mk/en/ServiceOwners/SalesAndService/index.htm
(ИЛИ ЈАВЕТЕ СЕ НА 02 / 30 95 535)

ЦЕНОВНИК на Hyundai i30:
http://www.hyundai.com/mk/en/showroom/i30new/Price/index.htm


Ваучер - 500 Е


АКО САКАТЕ, А НЕ СТЕ ПОБАРАЛЕ ДОСЕГА, И ВИЕ МОЖЕТЕ ДА ОСВОИТЕ ВАУЧЕР ОД 500 Евра за нов HYUNDAI i30…!
САМО НАПРАВЕТЕ БАРАЊЕ ТУКА:
==>>https://www.facebook.com/HYUNDAIMACEDONIA/app_186981981345123


Секој од ваучерите за попуст можат да се искористат при купување на едно возило и се со ограничен рок на важност, односно до потрошување на залихата на возила.
Кореа Ауто-Трејд како овластен дистрибутер на возилата Hyundai, го задржува правото да ги промени правилата во текот на акцијата и не сноси одговорност за настанатите печатни грешки

HYUNDAI MACEDONIA
www.hyundai.com.mk
Korea Auto Trade
Skopje, Macedonia
02 / 30 95 535